Dilantin


Pfizer | Dilantin (Medication)


Desc:

Dilantin/fenitoina este un medicament anti-epileptice, de asemenea, numit un anticonvulsivant. Acesta actioneaza prin încetinirea impulsuri din creier, care provoaca convulsii. Dilantin este utilizat pentru a controla convulsii. Ea nu trateaza toate tipurile de convulsii, si medicul dumneavoastra va determina daca este medicamentul potrivit pentru tine.

Fenitoina pot lucra prin reducerea sensibilitatea de nervi în creier pentru stimularea excesive si reducerea transmiterea impulsurilor între nervi. ...

Side Effect:

Multe efecte adverse pot aparea în timpul terapiei fenitoina, inclusiv ameteli, somnolenta, dificultate de focalizare (viziune), poarta inconstant, oboseala, miscari involuntare anormale, greata, varsaturi, constipatie, dureri abdominale si pierderea poftei de mâncare.

Copii si adulti tineri se pot dezvolta cresterea exagerata a gingiilor în timpul tratamentului pe termen lung, care necesita tratament regulat de catre un medic dentist. Eruptii cutanate pot aparea între 1 în 20 si 1 în 10 persoane; unele pot fi grave. În plus, întunecare colorarea pielii pot dezvolta; neobisnuite crestere a parului la unii pacienti. Aceasta reactie cel mai frecvent afecteaza bratelor si picioarelor, dar poate afecta, de asemenea, trunchi si fata; ar putea fi ireversibile.

S-au raportat diverse reactii ganglionilor limfatici cu fenitoina terapie. Ganglionilor limfatici poate umfla, uneori dureros. Fenitoina provoaca ser glucoza (zahar) sa creasca. Astfel, de zahar din sânge sa fie monitorizata îndeaproape atunci când fenitoina este administrat la pacientii cu diabet zaharat.

Fenitoina pot rani potential ficat, desi acesta este un eveniment mai putin frecvente. Fenitoina pot cauza trombocite sau celule albe din sânge conteaza sa renunte, cresterea riscului de sângerari sau infectie, respectiv. Fenitoina, de asemenea, poate provoca anemie.

Deoarece se interfereaza cu vitamina D metabolism, fenitoina pot cauza slabirea oaselor (osteomalacie). Fenitoina pot cauza disfunctie sexuala, inclusiv scaderea libidoului, impotenta, si priapism (dureros, prelungit erectii). ...

Precaution:

Nu folositi Dilantin daca luati, de asemenea, delavirdine (Rescriptor), sau daca sunteti alergic la fenitoina, ethotoin (Peganone), fosphenytoin (Cerebyx) sau mephenytoin (Mesantoin).

Confiscarea de control este foarte importanta în timpul sarcinii si beneficiile de a preveni convulsii poate depasesc orice riscuri prezentate de utilizarea Dilantin. Este posibil sa aveti gânduri despre suicid în timp ce lua Dilantin. Medicul dumneavoastra va trebui sa verificati-va la vizitele regulate. Nu ratati nici programata numiri.

Raport orice simptome noi sau agravarea cu medicul dumneavoastra, cum ar fi:starea de spirit sau de comportament se schimba, depresie, anxietate, sau daca va simtiti agitat, ostil, agitate, hiperactive (psihic sau fizic), sau au gânduri despre sinucidere sau doare-te.

În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Le poate face rau un copil nenascut. ...