Dilaudid


Abbott Laboratories | Dilaudid (Medication)


Desc:

Dilaudid/hydromorphone este un medicament dureri de opiacee. Un opioid este uneori numit un narcotic. Dilaudid este utilizat pentru a trata moderata pâna la severa durere.

...

Side Effect:

Efecte secundare mau includ:respiratie superficiala, emotie lent; confiscarea (convulsii); piele rece, umed; confuzie; greata, varsaturi, constipatie, delir, ameteli, somnolenta, sau transpiratii pot aparea. Unele dintre aceste reactii adverse pot sa scada dupa ce au fost folosind acest medicament pentru un timp. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:mentale/starea de spirit modificari (cum ar fi agitatie, confuzie, halucinatii), dureri de stomac severe/abdominale, dificultate urinat; severa slabiciune sau ameteli; sau senzatie zapacit, lesin. ...

Precaution:

Înainte de a lua Dilaudid/hydromorphone, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:creier tulburari (cum ar fi traumatism cranian, tumora, convulsii), respiratie probleme (cum ar fi astm, apnee de somn, pulmonara cronica obstructiva boala-BPOC), boli de rinichi, boli hepatice, mentala de spirit/tulburari (cum ar fi confuzie, depresie), istoria personala sau familiala regulate utilizarea/abuz de droguri/alcool, probleme de stomac/intestinale (precum blocaj, constipatie, diaree din cauza infectieiileus paralitic).

Dilaudid/hydromorphone are un risc ridicat pentru abuz si probleme respiratorii severe, eventual fatale,. Riscul pentru prejudiciul este mai mare daca luati doza/puterea gresit, sau daca luati împreuna cu alte medicamente care ar putea afecta, de asemenea, respiratie. Asigurati-va ca stiti cum sa ia hydromorphone si ce alte medicamente ar trebui sa evite a lua cu ea.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...