Dilor


Altana Pharma | Dilor (Medication)


Desc:

Dilor este o combinatie de medicatie de medicamente 2 (dyphylline si guaifenesin) si este utilizat pentru a trata si preveni respiratie suieratoare si probleme de respiratie cauzate de boli pulmonare în curs de desfasurare (cum ar fi astmul, bronsita cronica, emfizem). Dyphylline este similar cu teofilina si apartine unei clase de medicamente cunoscute ca xanthines. Imbunatateste respiratia prin deschiderea pasaje de aer si plamâni raspuns la iritanti în scadere. Guaifenesin este un expectorant care ajuta la subtire si slabiti mucus in plamani, ceea ce face mai usor sa tuse mucus.

...

Side Effect:

Daca aveti oricare dintre urmatoarele reactii adverse grave, încetati sa luati dyphylline si cauta îngrijiri medicale de urgenta:o reactie alergica (dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie); convulsii; batai de inima neregulate sau crescut; sau severa greata sau varsaturi.

Alte, mai putin grave efecte secundare pot sa apara, desi acestea nu sunt comune la doze adecvate. Continua sa ia dyphylline si sa discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti experienta:greata usoara, scaderea poftei de mâncare sau pierdere în greutate; agitatie, tremor, sau insomnie; sau dureri de cap, ameteli sau ameteala. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice alergii sau la oricare dintre urmatoarele conditii medicale:un ulcer gastric; convulsii; hipertensiune arteriala, o afectiune cardiaca sau orice tip de boli de inima; lichid în plamâni; o conditie tiroidian; boli hepatice; sau boli de rinichi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...