Dilor - G


Altana Pharma | Dilor - G (Medication)


Desc:

Dilor-G este combinatia de dyphylline si guaifenesin si este utilizat pentru a trata si preveni respiratie suieratoare si probleme de respiratie cauzate de boli pulmonare în curs de desfasurare, cum ar fi astmul, bronsita cronica sau emfizem. În timp ce dyphylline este un bronhodilatator, guaifenesin este un expectorant si control simptomele împreuna de probleme respiratorii.

Iau acest medicament de gura, de obicei la fiecare 6-8 ore, cu un pahar plin cu apa sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra.

...

Side Effect:

Greata, dureri de cap, pounding bataile inimii, probleme cu somnul, agitatie, cresterea urinare, sau stomac durere/crampe poate sa apara, dar daca nu sunt persistente sau agrava, nu sunt reactii adverse severe.

Reactii adverse mai grave include:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; rapid sau neregulate emotie, convulsii. Daca observati oricare dintre aceste, sau orice alt simptom neobisnuit, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:inima probleme cum ar fi angina, batai ale inimii rapide sau neregulate, insuficienta cardiaca sau atac de cord recent; hipertensiune arteriala; tiroida hiperactiva; boli de rinichi, convulsii sau ulcerul stomacului sau intestinului.

Evitati baut cantitati mari de bauturi care contin cafeina, cum ar fi cafea, ceai, Cola, consumul de cantitati mari de ciocolata, sau de a lua produse fara prescriptie medicala, care contin cafeina, pentru a reduce agravante nici un efect secundar sau.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...