Diltiazem


Biovail | Diltiazem (Medication)


Desc:

Diltiazem este într-un grup de medicamente numite blocante ale canalelor de calciu. Functioneaza prin relaxarea muschilor din inima si vasele de sange. Diltiazem este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arteriala), angina pectorala (durere toracica) si anumite tulburari de ritm cardiac.

Concentratiile bloca intrarea de calciu în celulele musculare care alcatuiesc inima si care înconjoara arterelor. Este intrarea de calciu în aceste celule care face ca celulele sa contracteze, permitând inimii de a pompa sânge si arterelor la înguste. Prin blocarea intrarea de calciu, diltiazem scade forta de contractie a inimii si ritmul de contractie. De asemenea, relaxeaza muschii din jurul arterelor, permitând arterele a largi (dilata).

...

Side Effect:

efectele secundare includ constipatie, greata, dureri de cap, eruptii cutanate, edem (umflarea picioarelor cu lichid), scaderea tensiunii arteriale, somnolenta si ameteala. Disfunctie hepatica si cresterea exagerata a gingiilor, de asemenea, pot aparea.

Diltiazem poate provoca blînd valori anormale ale testelor hepatice, ca, de obicei, a reveni la normal cu întreruperea administrarii de medicamente. Atunci când diltiazem este dat la persoanele cu insuficienta cardiaca, simptome de insuficienta cardiaca poate agrava deoarece aceste medicamente reduc capacitatea inimii de a pompa sânge. Ca alte medicamente pentru hipertensiune arteriala, diltiazem este asociat cu disfunctie sexuala. ...

Precaution:

Nu utilizati diltiazem daca aveti anumite conditii de inima, cum ar fi sindromul sinusului bolnav sau AV bloc (daca nu aveti un stimulator cardiac), scazut tensiunii arteriale, sau daca ati avut recent un atac de cord.

Înainte de a lua diltiazem, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti boala de rinichi, boli de ficat sau insuficienta cardiaca congestiva. Diltiazem pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta. Nu încetati sa luati acest medicament fara prima vorbesc cu medicul dumneavoastra. Daca încetati sa luati diltiazem brusc, starea dumneavoastra poate deveni mai rau.

Diltiazem poate fi doar o parte a unui program complet de tratament care include, de asemenea, dieta, exercitarea si alte medicamente. Urmati dieta, medicamente, si de a exercita rutine foarte strâns. În cazul în care sunt tratati pentru hipertensiune arteriala, pastra folosind diltiazem, chiar daca va simtiti bine. Hipertensiune arteriala adesea nu are simptome. ...