Abreva


GlaxoSmithKline | Abreva (Medication)


Desc:

Abreva este o crema Docosanol 10% pentru tratamentul local al episoadelor recurente orale-faciale de herpes simplex, de asemenea, cunoscute sub numele de leziuni herpetice. Utilizati acest medicament de la primele semne, cum ar fi furnicaturi, arsuri, roseata, sau o umflatura. Aplicati acest produs pe zonele curate si uscate afectate de obicei de 5 ori pe zi la fiecare 3-4 ore, sau dupa cum v-a recomdat medicul dumneavoastra. Spalati-va pe maini cu apa si sapun dupa aplicarea. Se aplica numai pe piele. Nu aplicati in interiorul ochiului, gurii sau nasului. Indepartati orice cosmetice din zona afectata inainte de a aplica.

Docosanol nu impiedica raspandirea herpesului. Evitati contactul fizic de aproape cu alte persoane, cum ar fi sarutatul in timpul unei epidemii, pana cand herpesul s-a vindecat complet. De asemenea, incercati sa nu atingeti zona si spalati-va pe maini daca l-ati atins.

...

Side Effect:

Multi oameni ce folosesc acest medicament nu au efecte secundare grave. Roseata sau umflaturi pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, consultati un medic.

O reactie alergica foarte grava de la acest medicament este rara. Cu toate acestea, adresati-va imediat medicului daca observati orice simptome ale unei reactii alergice grave, inclusiv:eruptii cutanate, mancarime sau umflarea in special a fetei, limbii, sau a gatului, ameteli severe, probleme de respiratie. Alte reactii adverse grave, dar rare includ:perioadele menstruale dureroase, nas infundat sau rinoree, dureri de cap si infectie.

...

Precaution:

Nu trebuie sa luati Abreva daca sunteti alergic la ea, la Docosanol, sau la orice componente inactive utilizate la acest medicament.

Nu utilizati acest medicament in sau in apropierea ochilor. De asemenea, nu se aplica in interiorul gurii. Abreva nu este aprobat in tratarea aftelor.

Abreva nu este aprobat pentru utilizare la copiii sub varsta de 12 ani si nu ar trebui sa fie utilizat pentru mai mult de 10 zile, la un moment dat.

Abreva este putin probabil sa reactioneze cu alte medicamente.

In timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata utilizarea acestui medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...