Dimenhydrinate


Sandoz Limited | Dimenhydrinate (Medication)


Desc:

Dimenhydrinate este utilizat pentru prevenirea si tratarea greata, varsaturi, si ameteli cauzate de boala de miscare. Este cel mai eficient atunci când luate pentru a preveni raul de miscare, mai degraba decât de asteptare pentru a trata simptomele care au început deja.

Iau acest medicament de gura, cu sau fara alimente, 30 de minute la 1 ora înainte de a începe activitatea cum ar fi de calatorie. Comprimatele masticabile ar trebui sa fie mestecate bine înainte de a fi înghitit. Dimenhydrinate este un antihistaminic. Nu se stie exact cum dimenhydrinate se opreste raul de miscare. Se crede ca locul de munca prin blocarea unei anumite substante naturale (acetilcolina) si de a preveni efectele sale asupra urechii interne. Dimenhydrinate este utilizat pentru prevenirea si tratarea greata, varsaturi, si ameteli cauzate de boala de miscare.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar grave apar:pounding/neregulate emotie, zgomote în urechi, sechestru, dificultate urinat.

Somnolenta, ameteli, dureri de cap, constipatie, stomac deranjat, viziune modificari (e. g. vedere încetosata), iritabilitate, scaderea coordonarii sau uscat gura/nas/gat pot aparea. Aceste efecte pot scadea ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. ...

Precaution:

Acest medicament poate face sa va ametit sau somnolent sau provoca încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita utilizarea de alcool si anumite alte medicamente care provoca somnolenta.

Înainte de a lua dimenhydrinate, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:probleme (e de respiratie. g. astm, emfizem), glaucom, probleme cardiace, hipertensiune arteriala, boli de ficat, mentale/starea de spirit modificari, convulsii, probleme de stomac (e. g. ulcere, obstructie), tiroida hiperactiva, dificultate urinat (e. g. din cauza o prostata marita).

Preparatele lichide al acestui produs poate contine zahar si/sau alcool. Se recomanda prudenta, daca aveti diabet zaharat, dependenta de alcool sau boli hepatice. Întrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul despre utilizarea în siguranta a acestui produs.

Nu dau acest medicament pentru un copil mai tineri decât vârsta de doi ani cu exceptia cazului în regia sa faca acest lucru un medic. Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii, deoarece acestea sunt mai sensibile la efectele antihistaminice. Acest medicament poate fi adesea cauza emotie la copiii mici în loc de somnolenta.

...