Dinoprostone


Pfizer | Dinoprostone (Medication)


Desc:

Dinoprostone este o substanta naturala (prostaglandine), care corpul tau face în curs de pregatire pentru munca. Se înmoaie si largeste deschiderea de uter si creste contractii. Dinoprostone este folosit pentru a pregati colului uterin pentru inducerea de munca la femeile gravide, care sunt la sau aproape de termen. Acest medicament este uneori prescris pentru alte utilizari; întrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul pentru mai multe informatii.

Acest medicament este utilizat pentru a provoca un avort în timpul saptamâni 12-20 de sarcina. Este de asemenea folosit la saptamana 28 de sarcina pentru a ajuta vaginal elimina orice material ramase în uter la un avort spontan/pierdut. Acest medicament determina uter contract si împinge continutul acestuia, inclusiv placenta si fatul/nenascut, daca traiesc sau nu. De asemenea, este utilizat pentru a trata un anumit tip de problema uter (hidatiforma benigne).

...

Side Effect:

Greata, varsaturi, diaree, febra, frisoane, dureri abdominale, înrosirea fetei, si ameteli pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Cele mai multe femei vor experimenta o febra 15-45 minute dupa supozitor se introduce. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale.

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:respiratie severa problema (e. g. necontrolate de astm), curent problema pelvine (activ boala inflamatorie pelvina), boli de inima curent (e. g. angina necontrolate, atac de cord recent), boli de ficat, boli de rinichi. ...