Diphenhydramine


McNeil | Diphenhydramine (Medication)


Desc:

Difenhidramina este un antihistaminic. Difenhidramina blocheaza efectele histaminei chimice apar în mod natural în organism. Difenhidramina este utilizat pentru a trata stranut; curge nasul; mâncarime, apatos ochii; urticarie; eruptii cutanate; mâncarime; si alte simptome ale alergiilor si raceala.

Difenhidramina este, de asemenea, folosite pentru a suprima tuse, pentru a trata rau de miscare, pentru a induce somnul, si pentru a trata formele usoare de boala Parkinson.

...

Side Effect:

Difenhidramina poate provoca frecvent sedare, oboseala, somnolenta, ameteli, deranjat de coordonare, uscarea si îngrosarea orala si alte secretii respiratorii, si primejdie de stomac. Difenhidramina poate provoca, de asemenea, scaderea tensiunii arteriale, palpitatii, cresterea ritmului cardiac, confuzie, nervozitate, iritabilitate, încetosata, dublu viziune, tremur, pierderea sau pofta sau greata.

Altele, mai putin grave efecte secundare pot fi mai probabil sa apara. Continuati sa luati difenhidramina si discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti experienta somnolenta, oboseala sau ameteli; dureri de cap; gura uscata; sau dificultate urinat sau o extinsa de prostata. ...

Precaution:

Difenhidramina ar trebui sa fie utilizat cu precautie la persoanele cu glaucom cu unghi îngust, hipertrofie, hipertiroidism, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, si astm.

Utilizati atentie atunci când de conducere, folosirea utilajelor sau desfasoara alte activitati periculoase. Difenhidramina poate provoca ameteli sau somnolenta. Daca va confruntati cu ameteli sau somnolenta, evita aceste activitati. Utilizati cu precautie alcool. Alcoolul poate creste somnolenta si ameteala în timp ce lua difenhidramina.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...