Diphenoxylate and atropine

Valeant Pharmaceuticals International | Diphenoxylate and atropine (Medication)

Desc:

Difenoxilat si atropina este o combinatie medicament utilizat pentru a trata diaree. El ajuta pentru a reduce numarul si frecventa de miscarile intestinului. Acesta actioneaza prin încetinirea miscarii de intestine. Acesta nu trebuie utilizat la copii.

Difenoxilat vine ca un comprimat si solutie (lichid) pentru a lua de gura. Este luata de obicei dupa cum este necesar pâna la 4 ori o zi. Urma?i instruc?iunile de pe eticheta de baza de prescriptie medicala cu atentie.

...


Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente a raportat persoane având Difenoxilat includ somnolenta, dureri de cap, greata sau varsaturi, si xerostomie. Euforia, depresie, letargie, neliniste, amorteala a extremitatilor, pierderea poftei de mâncare, si dureri abdominale sau disconfort au fost raportate mai putin frecvent.

Desi doza de atropina în Lomotil este prea mica pentru a provoca efecte secundare atunci când luate în doze recomandate, efectele secundare ale atropina (inclusiv uscaciunea pielii si mucoaselor, cresterea ritmului cardiac, retentie urinara, si cresterea temperaturii corpului) au fost raportate, în special la copiii sub doi ani si copiii cu sindrom Down. Pancreatita si toxic megacolon, de asemenea, au fost raportate. Somnolenta, ameteli, dureri de cap, oboseala, vedere încetosata, gura uscata, si pierderea poftei de mâncare poate aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dureri stomac/abdominale sau umflarea, severa greata, varsaturi, mentale/starea de spirit modificari (e. g. confuzie, depresie), agitatie, amorteala/furnicaturi de brate/picioare.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme de stomac.

Luând Difenoxilat cu alcool sau alte substante chimice sau medicamente care pot deprima sistemul nervos central poate determina sedare excesive. Aceste medicamente includ barbiturice, benzodiazepine, de exemplu, lorazepam, diazepam, temazepam, oxazepam sau clonazepam, zolpidem, narcotice si antidepresive triciclice.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».