Dipivefrin Ophthalmic


Bausch & Lomb | Dipivefrin Ophthalmic (Medication)


Desc:

Ophthlamic dipivefrin este utilizat pentru tratarea glaucomului, o conditie în care cresterea presiunii în ochi poate duce la pierderea treptata a vederii. Dipivefrin functioneaza prin scaderea presiunii în ochi.

...

Side Effect:

Apel medicul dumneavoastra la o data daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:severa jignitor sau de arsura în ochi; rata de inima rapide sau inegale; sau hipertensiune arteriala (dureri de cap severe, zumzet în urechi, anxietate, confuzie, dureri în piept, dificultati de respiratie).

Mai putin grave efecte secundare pot include:ardere, jignitor sau mâncarime de ochi; încetosata; roseata a ochiului sau pleoapei; sensibilitate la lumina; dureri de ochi; sau dureri de cap.

Opriti utilizarea dipivefrin si a obtine ajutor medical de urgenta daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Ar trebui sa nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la dipivefrin, sau daca aveti îngust-Unghi glaucom.

Înainte de a utiliza dipivefrin, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la medicamente, sau daca aveti hipertensiune arteriala sau o istorie de chirurgia cataractei.

Nu utilizati acest medicament în timp ce sunt poarta lentile de contact. Acest medicament poate contine conservant care poate fi absorbita de lentilele de contact moi. Asteptati cel putin 15 minute dupa utilizarea dipivefrin înainte de a pune lentilele de contact.

Nu permit vârful dropper atingeti orice suprafata, inclusiv ochi sau mâini. Daca dropper devine contaminate ar putea provoca o infectie în ochi, care poate duce la pierderea vederii sau daune grave la ochi. ...