Diprolene


Bayer Schering Pharma AG | Diprolene (Medication)


Desc:

DIPROLENE /betamethasone este un corticosteroid sintetic, care este folosit topic. Acesta reduce umflarea, mâncarime, si roseata care pot aparea într-o varietate de afectiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, dermatita, alergii, sau eruptii cutanate.

Aplicarea Diprolene pe pielea uscata si curata, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Acest produs este pentru tenul doar, pentru a evita utilizarea scutec eruptii cutanate sau pe fata, vintre sau axile exceptia cazului în care este necesar.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente cauzate de Diprolene sunt:pielii, roseata, arsura, mâncarime sau peeling; subtierea pielii; pielii vezicule; sau marci de tretch. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

O reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; vedere încetosata, sau vazut halouri în jurul lumini; batai de inima inegale; starea de spirit modificari; probleme de somn (insomnie); greutate, umflatura in fata ta; sau senzatie de oboseala, sunt toate grave simptomele vrajitoare nevoie de ajutor medical, de îndata ce observati le. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice alergii; circulatie proasta, probleme de sistemul imunitar, anumite conditii de piele în cazul în care folosind gel acnee rozacee sau dermatita periorala. Nu utilizati Diprolene daca exista o infectie sau inflamat prezent în zona de a fi tratate.

Folosit pentru timp prelungit poate provoca lent de crestere la copii. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...