Diprosone

Merck & Co. | Diprosone (Medication)

Desc:

Diprosone contine ingredientul activ betamethasone dipropionat, care este un tip de medicament numit un corticosteroid topic. Corticosteroizii sunt medicamente folosite pentru reducerea inflamatiei. Inflamatie a pielii se întâmpla din cauza alergii sau iritatii ale pielii, si este cauzata de eliberarea de substante diferite, care sunt importante în sistemul imunitar. Aceste substante cauza vaselor de sânge sa se extinda si duce în zona iritat devin rosii, umflate, senzatia de mâncarime si dureros, astfel cum este vazut în dermatita sau eczema.

Diprosone/betamethasone actioneaza în interiorul celulelor de a reduce eliberarea substantelor inflamatorii. Acest lucru reduce umflarea, înrosire si mâncarime.

...


Side Effect:

Efectele adverse cel mai frecvent mentionat de Diprosone sunt de arsura în zona de aplicare, mâncarime, iritatie, si uscaciune. Aplicarea topica de corticosteroizi poate suprima organismului producerea de cortizol. În cazul în care suprimarea a avut loc pentru o lunga perioada suficienta de timp, întreruperea tratamentului cu corticosteroizi puternic poate fi asociat cu simptome de deficit de cortizol.

Absorbtia de puternic corticosteroizi poate creste concentratia de glucoza în sânge (îngrijoratoare în special persoanele cu diabet zaharat) si provoca simptome de exces steroizi (greutate, redistribuirea de grasime magazine, si probleme psihice). Reprimarea inflamatie si raspunsul imun cauzate de steroizi exces permite, de asemenea, infectii sa apara mai usor. ...


Precaution:

Face nu acopera tratati zonele de piele cu un bandaj sau alte acoperire daca nu medicul dumneavoastra va-a spus sa. Daca ati trateaza zona scutec de un copil, nu utilizati plastic pantaloni sau stramte scutece. Acoperind pielea care este tratata cu betamethasone actualitate poate creste cantitatea de droguri pielea absoarbe, care poate duce la nedorite efecte secundare.

Evitati utilizarea acestui medicament pe fata ta, lânga ochii, sau pe zonele corpului unde ati pliurile pielii sau pielea subtire.

Nu utilizati acest medicament pe un copil fara sfatul medicului o. Copiii sunt mai sensibili la efectele betamethasone actualitate.

Diprosone/betamethasone actualitate va trata o infectie a pielii bacteriene, fungice sau virale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».