Dipyridamole


Eli Lilly | Dipyridamole (Medication)


Desc:

Dipiridamol este folosit în combinatie cu anticoagulante precum warfarina pentru a mentine cheaguri la formarea dupa inima supapa înlocuiri. Cheaguri sunt o complicatie grava, care poate provoca accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, sau blocat vaselor de sânge în plamâni (embolii pulmonare). Dipiridamol apartine unei clase de medicamente denumite inhibitori de trombocite. El ajuta pentru a pastra sânge care curge prin oprirea trombocite de agregare împreuna si prin pastrarea vaselor de sânge inima deschise.

Iau acest medicament de gura, de obicei, de 4 ori pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Acest medicament este cel mai bine luate pe stomacul gol, dar pot fi luate cu mese daca stomac deranjat apare. Acest medicament este utilizat în asociere cu anticoagulante precum warfarina pentru a mentine cheaguri la formarea dupa inima supapa înlocuiri. Cheaguri sunt o complicatie grava, care poate provoca accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, sau blocat vaselor de sânge în plamâni (embolii pulmonare).

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:slabiciune, lesin, dureri de stomac, pounding/rapida emotie, îngalbenirea ochi/piele, urina închisa la culoare, neobisnuit de sângerare/vânataie.

Ameteli, gastrice, diaree, varsaturi, dureri de cap, si înrosirea fetei poate sa apara, în special la început ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. ...

Precaution:

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar.

Înainte de a lua Dipiridamol, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea; sau daca aveti orice alte alergii. Informati medicul dumneavoastra daca aveti sau avut tensiune arteriala scazuta.

Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente luati, în special aspirina si vitamine. Daca aveti o interventie chirurgicala, inclusiv chirurgie dentara, spune medicul dentist sau ca luati Dipiridamol.

Discutati cu medicul dumneavoastra despre riscurile si beneficiile de a lua Dipiridamol daca sunt 65 de ani sau mai în vârsta. Adultii mai în vârsta nu trebuie sa, de obicei, ia Dipiridamol deoarece nu este ca în conditii de siguranta sau de eficace ca alte medicamente care pot fi utilizate pentru a trata starea. ...