Dirithromycin - ec tablet


Pharmacia Limited | Dirithromycin - ec tablet (Medication)


Desc:

Dirithromycin este utilizat pentru a trata infectii bacteriene în multe parti diferite ale corpului. Acesta actioneaza prin uciderea bacteriilor sau prevenirea cresterii lor. Cu toate acestea, acest medicament nu va functiona pentru raceli, gripa sau alte infectii virus. Acest medicament este un antibiotic folosit pentru a trata diverse infectii.

Iau acest medicament de gura ca regia, de obicei, o data pe zi timp de 7-10 zile. Fiecare comprimat înghiti întregi. Nu zdrobi sau le mesteca. Pentru rezultate optime, sa ia fiecare doza la intervale de uniform spatiate în jurul ceas. Acest lucru va asigura un nivel constant de medicatie în sânge. Acest lucru este cel mai bine luate cu alimente sau în termen de o ora de a mânca. Luati acest medicament pentru plin de timp prescris. Nu încetati sa luati acest lucru fara aprobarea medicului dumneavoastra. Oprirea terapie prea devreme poate duce la o reinfectare.

...

Side Effect:

Indigestie, greata, gaz, dureri de stomac, dureri de cap, ameteli, pot aparea. Mai putin probabil sa apara sunt probleme cu somnul sau cresterea tuse. În cazul în care oricare dintre aceste efecte continua sau devin suparatoare, informati medicul dumneavoastra.

Anunta medicul dumneavoastra daca oricare dintre urmatoarele efecte dezvolta în timp ce utilizati acest medicament:piele eruptii cutanate, prurit, urticarie, probleme de respiratie, diaree severa, dureri în gât. Utilizarea acestui medicament pentru perioade prelungite sau repetate pot duce la o infectie secundara (e. g. oral, vezicii urinare sau vaginale drojdie de infectare). Desi nu a observat printre pacientii care iau dirithromycin, cazuri rare de hepatita colestatic au fost asociate cu utilizarea de antibiotice macrolidice în general.

Gastro-intestinale efecte secundare sunt comune. Nu au fost observate efecte adverse cardiovasculare printre pacientii care iau dirithromycin. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:boli hepatice, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor), colita sau alte probleme cu stomacul, boli de rinichi, orice alergii (în special droguri alergii).

Acest medicament trebuie utilizat numai în cazul în care în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Cantitati mici de droguri apar în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...