Disulfiram


Actavis | Disulfiram (Medication)


Desc:

Disulfiram niciodata sa fie administrata pâna când pacientul a abtinut de alcool timp de cel putin 12 ore. Disulfiram nu este un leac pentru alcoolism. Atunci când este utilizat singur, fara motivare adecvata si terapie de sustinere, este putin probabil ca acesta va avea vreun efect fond pe modelul potabila alcoolice cronice. Disulfiram este un ajutor în gestionarea de pacienti selectat cronic de alcool, care doresc sa ramâna într-o stare de sobrietate puse în aplicare astfel încât psihoterapeutic de sustinere si tratament poate fi aplicat la cel mai bun avantaj.

...

Side Effect:

Eruptii cutanate ocazionale sunt de regula, usor controlate de administrarea concomitenta de un medicament bi-.

Mai multe cazuri de hepatita, inclusiv hepatita fulminanta si colestatic, precum si insuficienta hepatica care transplantarea sau deces, au fost raportate cu administrarea de disulfiram.

Într-un numar mic de pacienti, o trecatoare usoara somnolenta, oboseala, impotenta, dureri de cap, eruptii acneform, dermatita alergica, sau un gust metalic sau de usturoi-ca poate fi experimentat în primele doua saptamâni de terapie. ...

Precaution:

Toxicitate hepatica, inclusiv insuficienta hepatica care transplantarea sau deces au fost raportate. Hepatita severa si uneori fatala asociate cu terapia de disulfiram pot dezvolta chiar si dupa mai multe luni de terapie.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...