Diulo

Pfizer | Diulo (Medication)

Desc:

Diulo/metolazone este un diuretic utilizat în tratamentul hipertensiunii arteriale si acumularea de lichid. Acesta actioneaza prin blocarea retentie de lichide si sare de la rinichi, sporind astfel urinare de iesire de sare si apa (diureza). Desi nu este un adevarat tiazidice, metolazone este chimic legate de clasa diuretice tiazidice si functioneaza în mod similar.

...


Side Effect:

Ameteli, lightheadedness, durere de cap, vedere încetosata, pierderea poftei de mâncare, stomac deranjat, diaree sau constipatie pot aparea ca organismul dvs se adapteaza la medicamente.

Acest medicament poate duce la pierderea excesiva de corp de apa si minerale (inclusiv potasiu). Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre aceste putin probabil dar simptome grave de deshidratare sau minerale pierdere:musculare, crampe sau slabiciune, confuzie, ameteli severe, neobisnuit de gura uscata sau sete, greata sau varsaturi, rapid/neregulate emotie, neobisnuit scadere a cantitatii de urina, lesin, convulsii.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:amorteala/furnicaturi de la brate/picioare, s-a diminuat capacitatea sexuala. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste efecte secundare foarte improbabila, dar foarte grave apar:persistente dureri în gât sau febra, usor de sângerare sau vânataie, dureri stomac/abdominale, persistente greata/varsaturi, îngalbenirea ochi/piele.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Înainte de a lua Diulo, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti alergii sau daca au sau au avut vreodata:Boala renala severa; boli de ficat, netratate dezechilibru de minerale (e. g. sodiu, potasiu), guta, lupus; diabetul, metolazone pot afecta nivelul de zahar din sânge. Verificati nivelul de zahar din sânge în mod regulat ca regia si împartasiti rezultatele cu medicul dumneavoastra.

Acest medicament poate reduce nivelul de potasiu din sânge. Adresati-va medicului dumneavoastra despre adaugarea potasiu pentru dieta ta. Un supliment de potasiu poate fi prescris de catre medicul dumneavoastra.

Acest medicament va poate face mai sensibile la soare. Evita expunerea la soare prelungite, tabacire cabine sau lampi solare. Utilizati o protectie solara si sa poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist ca luati acest medicament. Acest medicament poate face ametit sau provoca încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».