Divalproex


Abbott Laboratories | Divalproex (Medication)


Desc:

Diuril/chlorothiazide este indicat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale si terapie, de asemenea, ca adjuvant în edem asociat cu insuficienta cardiaca congestiva, ciroza ficatul, terapia cu corticosteroizi si estrogen, si boala de rinichi. Atunci când este folosit pentru hipertensiune arteriala, acesta poate fi utilizat singur sau cu alte medicamente hipertensiune arteriala. Diuril/chlorothiazide este un diuretic care solicita organismului de a elimina excesul de lichid. Diuril este parte dintr-o familie de medicamente numite tiazide.

...

Side Effect:

Efecte secundare minore, vrajitoare nevoia de asistenta medicala în cazul în care acestea persista sau se agraveaza sunt:modificarea poftei de mâncare; constipatie; diaree; ameteli; somnolenta; pierderea parului; dureri de cap; indigestie; greata; crampe de stomac sau dureri; probleme cu somnul; varsaturi; slabiciune; modificari ale greutatii.

Urmatoarele sever reactie adversa nevoie de îngrijiri medicale imediat:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; gândire anormala; schimbare în ciclu menstrual; schimbari în comportamentul; durere toracica; confuzie; întuneric, zabovi sau sângeroase scaune; urina închisa la culoare; dificultati în a vorbi; dificultate urinat sau alte probleme de urinare; oboseala extrema; batai ale inimii rapide sau neregulate; halucinatii; pierderea auzului; miscari involuntare ale bratelor si picioarelor; miscari involuntare sau miscari mestecat fata, maxilarului, gurii sau limbii; dureri articulare; lipsa de energie; pierderea poftei de mâncare; pierderea de coordonare; pierdere de sechestru controlul; pierderi de memorie; noi sau agravarea mentale sau starea de spirit modificari; exorbitante; pounding în piept; piele rosie, umflata, cu basici, sau peeling; severe sau persistente greata, varsaturi sau dureri de stomac; dificultati de respiratie; gânduri de sinucidere sau actiuni; umflarea de brate sau picioare; simptome de infectie; tremor; neobisnuite sângerare sau învinetire; slabiciune neobisnuite; viziune modificari sau încetosarea vederii sau icter. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat, pancreatita, tulburari de ciclu de uree, abuzul de alcool, sângerare probleme, boli de creier, boli de rinichi, deshidratare sau alimentatia deficienta.

Deoarece Divalproex poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...