Aldactone


Pfizer | Aldactone (Medication)


Desc:

Aldactone (spironolactone) este un economisesc potasiu diuretic (apa pilula) care previne organismul dumneavoastra de absorbtie prea multa sare si pastreaza nivelul de potasiu din devine prea mic.

Aldactone este utilizat pentru a diagnostica sau trata o conditie în care aveti prea mult aldosteron în corpul dumneavoastra. Aldosteron este un hormon produs de glandele suprarenale pentru a ajuta la reglarea echilibrului sare si apa în corpul dumneavoastra.

Aldactone trateaza, de asemenea, retentia de lichide (edem) la persoanele cu insuficienta cardiaca congestiva, ciroza hepatica, sau un rinichi tulburare numita sindrom nefrotic. Acest medicament este, de asemenea, utilizat pentru a trata sau preveni hypokalemia (niveluri scazute de potasiu în sânge).

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente cauzate de Aldactone includ diaree, greata, varsaturi, febra, confuzie, somnolenta, letargie si dureri de cap, disfunctiei erectile la barbati, si neregulate sau absente menstruatiei la femei. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare sunt:o reactie alergica % u2013, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri musculare sau slabiciune, lent ritmului cardiac (bradicardie), rata de inima neregulate (aritmie) si neobisnuit piele senzatii de arsura, întepaturi amorteala sau furnicaturi. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca aveti orice conditii de boala în special ficat sau hypopotassemia.

Deoarece Aldactone poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...