Dobutamine - injection


UCB | Dobutamine - injection (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a trata afectiuni cardiace. Medicatie ofera puterea de pompare suplimentare prin stimularea muschiului inimii.

Acest medicament este dat de perfuzie IV sub supravegherea medicul, asistenta medicala si/sau farmacistului. Medicamentul este diluat la cel putin 50 ml de lichid înainte de utilizare. Acest medicament este utilizat pentru a trata afectiuni cardiace. Medicatie ofera puterea de pompare suplimentare prin stimularea muschiului inimii. Dobutamine nu poate fi amestecat cu solutii alcaline precum bicarbonat de sodiu.

...

Side Effect:

Anunta medicul dumneavoastra daca oricare dintre urmatoarele reactii apar:crampe musculare sau slabiciune, dureri în piept, probleme de respiratie, ameteli, palpitatii, eruptii cutanate.

Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. Dureri de cap, greata sau varsaturi si agitatie pot sa apara. Anunta medicul dumneavoastra daca oricare dintre aceste efecte continua sau devin suparatoare. ...

Precaution:

Acest medicament ar trebui utilizate numai atunci când în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:boli de ficat, orice alergii, feocromocitom, neregulate emotie/aritmii. Nu se stie daca acest medicament este excretat în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de a alaptarii pentru a revizui riscurile. ...