Dobutrex


Eli Lilly and Company | Dobutrex (Medication)


Desc:

Dobutrex/dobutamine este un agent inotrop de actiune directa. Dobutrex/dobutamine este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt de pacienti cu decompensare cardiaca. Acesta este utilizat în tratamentul de adulti cu decompensare cardiaca datorita-deprimat contractilitatea rezultând organice de boli de inima sau proceduri chirurgicale cardiace în care este necesar pentru suport inotrop parenterale terapie.

Experienta cea mai clinica cu dobutamine este pe termen scurt-pâna la câteva ore în durata. Într-un numar limitat de pacienti care au fost studiate pentru 24, 48 ?i 72 de ore, o crestere persistenta a debitului cardiac au avut loc în unele, întrucât productia de altele s-a întors spre valori de baza.

...

Side Effect:

Reactii locale pentru injectare iv:rapoarte ocazionale de flebita. Au existat cazuri de inflamatie locala dupa administrarea perfuziei inadecvate. Alte efecte secundare pot include greata, durere de cap, dureri anginoase, dureri în piept nespecifice, palpitatii, tachypnea si sugestive pentru reactii de hipersensibilitate, inclusiv eritematoase eruptii cutanate, febra, eozinofilie si bronhospasm. ...

Precaution:

Dobutrex/dobutamine poate fi redusa sau temporar opri tratamentul daca nedorite, cresterea frecventei cardiace apar sau daca sistolice sau aritmic fenomene. Acesta poate precipita sau exacerba activitate ectopice ventriculare, rareori cauza tahicardie ventriculara sau fibrilatie.

Spuneti medicului dumneavoastra despre toate baza de prescriptie medicala sau over-the-counter medicamente, inclusiv vitamine, minerale si produse pe baza de plante care va sunt luând.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...