Docusate - oral


Purdue Pharma | Docusate - oral (Medication)


Desc:

Docusate este un scaun de dedurizare. Face miscarile intestinului mai moale si mai usor de a trece. Docusate este utilizat pentru a trata sau preveni constipatia, si pentru a reduce durerea sau rectale daune cauzate de scaune greu sau de oboseala în timpul miscarile intestinului.

Acest medicament este utilizat pentru a trata constipatie ocazionale. Unele medicamente si conditii pot face mult mai probabil constipatie. Dedurizare scaun, cum ar fi docusate sunt adesea prima metoda utilizata pentru prevenirea si tratarea acestui tip de constipatie.

...

Side Effect:

Exista unele reactii adverse care pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:dureri de stomac, diaree sau crampe. Poate aparea si gâtul iritat (cu lichid sau sirop de formulare). Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca apare acest putin probabil dar grave efecte secundare:sângerare rectala. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare.

Simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Nu folositi docusate daca sunteti alergic la el, sau daca aveti un blocaj în intestine dumneavoastra. Nu utilizati docusate în timp ce sunt bolnavi cu greata, varsaturi, dureri de stomac sau. Nu iau ulei mineral în timp ce folosind docusate, decât daca medicul dumneavoastra va spune sa. Intreaba un medic sau farmacistului înainte de a utiliza docusate daca sunteti pe o dieta low-sare, daca sunteti gravida sau alaptati sau daca ati avut recent o schimbare brusca în obiceiurile intestinului de mai mult de 2 saptamani.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...