Dofetilide


Pfizer | Dofetilide (Medication)


Desc:

Dofetilida este cunoscut ca un medicament anti-aritmic. Acesta actioneaza prin blocarea activitatii anumitor semnale electrice în inima care poate provoca o batai neregulate ale inimii. Acest medicament este utilizat pentru a trata anumite tipuri de grave (eventual fatale) batai neregulate ale inimii (cum ar fi fibrilatia atriala/flutter). Este folosit pentru restabilirea ritmului cardiac normal si sa mentina o emotie regulat, constant.

Ia dofetilida de gura, de obicei, de doua ori pe zi cu sau fara alimente sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Pentru a reduce riscul de efecte secundare grave, este foarte important sa luati acest medicament exact ca prescris.

...

Side Effect:

Dureri de cap, ameteli, greata sau pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de probleme de ficat, rinichi.

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...