Aldara


Medicis | Aldara (Medication)


Desc:

Cristina este utilizat pentru a trata keratoza actinica, o afectiune cauzata de prea multa expunere la soare, pe fata si scalp. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a trata o forma minore de cancer de piele denumit carcinom bazocelular superficial, atunci când o interventie chirurgicala nu ar fi un tratament adecvat. Cristina, de asemenea, trateaza condiloame genitale si perianale cauzate de papilomavirus uman (HPV) la adulti, care apar în afara corpului.

Imiquimod crema apartine unui grup de medicamente numite Modificatori de raspuns imun. Acesta actioneaza prin stimularea corpului de aparare pentru a lupta împotriva anumitor tipuri de afectiuni ale pielii. Imiquimod poate fi folosit la adulti si copii care sunt cel putin 12 ani. Utilizati acest medicament exact cum sfatul de furnizor de sanatate va.

...

Side Effect:

Ca si cu orice medicament, pot aparea efecte secundare; Acestea pot fi usoara sau severa si nu pot sa apara la toata lumea.

Grave efecte secundare sunt:o reactie alergice - urticarie; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gâtului; efect secundar, cum ar fi Simptomele gripei, cum ar fi febra, frisoane, dureri in tot corpul, sentimentul obosit, umflat glandele; umflare severa sau probleme urinare; cresterea tensiunii arteriale; rani deschise sau cruste pe piele; articulatiilor dureroase, umflate sau eruptii cutanate.

Mai putin grave efecte secundare includ:iritarea pielii usoara, mâncarime, uscaciune, exfoliere, scabbing, cruste, înrosire sau întarire a pielii în cazul în care medicamentul a fost aplicat; modificari în culoarea pielii tratate; dureri de cap, ameteli, dureri de piept, dureri de spate; rece rani, febra blistere; greata, diaree, pierderea poftei de mâncare; sau mâncarimi vaginale sau de descarcare de gestiune. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza cristina spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la imiquimod, sau alte medicament, alimentare, colorant sau animale. De asemenea, furnizeaza informatii despre istoricul medical mai ales de:chirurgie recente/nevindecate pe zona de piele pentru a fi tratate, probleme de sistemul imunitar, inclusiv HIV infectie, o anumite complicatie a maduvei osoase sau de unele organe de transplant, boli autoimune, cum ar fi artrita reumatoida, sclerodermie, lupus sau.

Timpul de tratament a verucilor genitale/anal, evita orice contact sexual în timp ce crema este pe piele. De asemenea, evita expunerea la lumina soarelui sau tabacirea paturi si utilizati o protectie solara si poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...