Dolophine


Roxane Laboratories, Inc. | Dolophine (Medication)


Desc:

Dolophine/Metadona este utilizat pentru tratamentul de detoxifiere de dependenta de opiacee (heroina sau alte droguri de morfina-ca), pentru tratamentul de moderata pâna la severa durere nu receptiv la non-narcotice analgezice, pentru tratamentul de întretinere de dependenta de opiacee (heroina sau alte droguri de morfina-ca), împreuna cu servicii sociale si medicale adecvate.

...

Side Effect:

efectele secundare pot include:aritmii, ritmuri bigeminal, bradicardie, cardiomiopatie, ECG anomalii, extrasistole, înrosirea fetei, insuficienta cardiaca, hipotensiune, palpitatii, flebita, prelungirea intervalului QT, sincopa, T-wave inversiune, tahicardie, torsada vârfurilor, fibrilatie ventriculara, Tahicardie ventriculara.

Cele mai frecvent observate reactii adverse includ delir, ameteli, sedare, greata, varsaturi, si transpiratie.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Dolophine/Metadona ar trebui sa fie utilizat cu prudenta la pacientii vârstnici si debile; pacientii care sunt cunoscute a fi sensibile la deprimante ale sistemului nervos central, cum ar fi cele cu boli cardiovasculare, pulmonare, renale sau hepatice; si la pacientii cu conditii comorbid sau concomitent medicamente care pot predispune la aritmii.

Dolophine/Metadona a fost detectata în lichid amniotic si cablul de plasma la concentra?ii proportionala materne plasma si în urina nou-nascuti la concentra?ii mai mici decât corespunzatoare urina materne.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...