Dolsed


American Urologicals | Dolsed (Medication)


Desc:

Dolsed este o combinatie de medicatie indicate pentru ameliorarea simptomelor locale, precum inflamarea, hipermotilitate si durere, care însotesc infectii ale tractului urinar inferior.

Dolsed este de asemenea indicat pentru ameliorarea simptomelor tractului urinar cauzate de proceduri de diagnostic.

...

Side Effect:

Acest medicament trebuie întrerupt imediat daca apare ameteala, puls crescut, sau încetosarea vederii. Pacientii vârstnici sau debile pot raspunde la doze obisnuite de atropina si Hiosciamina cu emotie, agitatie, somnolenta sau confuzie. Pot aparea ameteli, somnolenta, vedere încetosata, gura uscata, probleme de vedere, dureri de cap, probleme cu somnul, constipatie, înrosirea fetei, pielea uscata, si a scazut transpiratie.

Pentru a ameliora senzatia de gura uscata, suge pe bomboane (fara zahar) sau chips-uri de gheata, mestecati guma (fara zahar), bea apa sau folosi un substitut saliva.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:mentale/starea de spirit modificari (e. g. confuzie, neobisnuit emotie), rapid/neregulate emotie, dificultate urinat, s-a diminuat capacitatea sexuala, pierderea de coordonare, slurred discurs, dureri oculare, varsaturi.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Pacientii sensibili la alte alcaloizi belladonna sau alti salicilati pot fi sensibile la acest medicament, de asemenea. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...