Domeboro


Bayer Schering Pharma AG | Domeboro (Medication)


Desc:Descrierea/de control:Domeboro/acetic acid este folosit pentru a calma iritatiile minore ale pielii din cauza otrava iedera, stejar otrava, otrava sumac, muscaturi de insecte, atlet pe picior, sau eruptii cutanate provocate de sapunuri, detergenti, cosmetice sau bijuterii.

Domeboro solutie Astringent, atunci când este aplicat ca un pansament umed sau comprima, se raceste si curata pielea iritata si calmeaza inflamatia.

...

Side Effect:

Opriti utilizarea Domeboro si cauta îngrijiri medicale de urgen?a sau anunta medicului dumneavoastra daca aveti experienta:o reactie alergica (dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie); sau ureche de drenaj, de descarcare de gestiune sau agravarea durere.

Alte reactii adverse mai putin grave, de asemenea, pot aparea, cum ar fi iritatii la nivelul urechii. ...

Precaution:

Vorbesc cu medicul dumneavoastra si farmacistului înainte de a lua orice baza de prescriptie medicala sau over-the-counter medicamente, inclusiv vitamine, minerale si produse pe baza de plante.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...