Domperidone - oral


Aurobindo Pharma | Domperidone - oral (Medication)


Desc:

Domperidona-orala este un medicament antisickness, si, de asemenea, poate fi utilizat pentru a ameliora simptomele incomode de stomac balonare, plenitudine si reflux la adulti. De asemenea, poate fi utilizat pentru a preveni greata si varsaturi provocate de anumite medicamente.

Iau acest medicament de gura, de obicei, 30 de minute înainte de mese si înainte de culcare, sau ca regia de furnizorul de asistenta medicala. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri în piept, lent/rapid/neregulate emotie, umflarea picioarelor sau gleznelor, dificultati de urinare, umflarea sanilor sau de descarcare de gestiune de la nivelul mamelonului în barbati sau femei, modificarile menstruale, dificultati sexuale. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Mai putin grave efecte secundare includ:dureri de cap, ameteli, uscaciunea gurii, nervozitate, înrosirea fetei sau iritabilitate. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata cancer de sân.

Deoarece domperidona poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...