Dong quai


Wockhardt | Dong quai (Medication)


Desc:

Dong quai este folosit pentru crampe menstruale, sindromul premenstrual (PMS) si simptomele menopauzei. Este folosit, de asemenea, pe cale orala ca un purificator de sânge; pentru a gestiona hipertensiune arteriala, infertilitate, dureri articulare, ulcere, obosit sânge (anemie), si constipatie; si în prevenirea si tratamentul atacurilor alergice. Dong quai este folosit, de asemenea, pe cale orala pentru tratarea pierderii de culoarea pielii (depigmentare) si psoriazis.

Ia acest produs oral, conform instructiunilor. Urmati toate instructiunile de pe ambalajul produsului. Acesta a fost folosit pentru anemie, dureri de cap, hipertensiune, artrita, intestinului/vezica urinara conditii, probleme ale pielii (e. g. decolorare, psoriazis), si alergii. Dong quai a fost folosit pentru perioadele menstruale dureroase sau neregulate, incapacitatea de a concepe copii (infertilitate), si simptome de menopauza.

...

Side Effect:

Cauta imediat medicului daca observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica grava:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:neobisnuite sângerare/vânataie, sensibilitate la soare. Diaree, stomac deranjat, greata, varsaturi, burping, gaz, sau febra pot sa apara. ...

Precaution:

Se recomanda prudenta daca aveti diabet zaharat, dependenta de alcool, sau boli hepatice. Întrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul despre utilizarea acestui produs în conditii de siguranta.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati-va medicul înainte de a utiliza acest produs:diaree, probleme (e de coagulare. g. deficit de proteina S), cancer (e. g. de sân, ovar, uter), probleme de uter (e. g. endometrioza, fibromul uterin). ...