Donnagel


Wyeth | Donnagel (Medication)


Desc:

Donnagel/caolin, pectina si alcaloizi belladonna este o combinatie medicament utilizat pentru a trata diaree. Cu toate acestea, este, în general, a fost înlocuit de medicamente mai sigure pentru tratarea diareei.

...

Side Effect:

Efectele secundare pot include:greata; constipatie. Daca observati acestea mai putin efecte secundare grave, discutati cu medicul dumneavoastra:cu gaz; dispepsie, meteorism.

Sistemul nervos adverse au fost raportate rar. Acestea au inclus dureri de cap si ameteli. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament spune medicul dumneavoastra daca aveti orice alergie sau una din urmatoarele afectiuni:leziuni ale creierului (copii) sau sindromul Down; spastic paralizia (copii); colita sau alte boli intestinale; urinare dificil; uscaciunea gurii (severa si continua); emfizem, astm, bronsita, sau alte boli cronice pulmonare sau prostatei; glaucom; boli de inima; hernie hiatala; dizenterie; boli de rinichi sau boli hepatice.

Utilizati cu precautie la copii, care sunt deosebit de sensibile la efectele de belladonna alcaloizi. Persoanele în vârsta sunt deosebit de sensibile la efectele de belladonna alcaloizi. Acest lucru poate creste riscul de efecte secundare in timpul tratamentului. De asemenea, pierderea de lichide cauzate de diareea poate duce la o afectiune grava (deshidratarea), care pot fi ascunse prin utilizarea de acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...