Dopamine - injection


Cephalon | Dopamine - injection (Medication)


Desc:

Dopamina, un catecolaminelor natural, este un agent inotrop vasopressor. Acest medicament este indicat pentru corectarea dezechilibrelor hemodinamice prezente în sindromul de soc infarctions infarct, traumatisme, endotoxic septicemie, deschis inima operatie, insuficienta renala, si cronice decompensare cardiaca si congestiva.

Dopamina este dat prin injectare printr-o vena de un profesionist într-un spital sau cabinet medical de asistenta medicala.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, dopamina poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; neregulate sau rapide ale inimii, dureri în piept, ameteli, probleme de respiratie; schimbarea cantitatii de urina, neobisnuit cool pielii, schimbarea rapida în culoarea pielii, dureros de arme sau picioare. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Greata, varsaturi sau dureri de cap sunt mai putin severe simptomele persista sau se agraveaza, în caz de vrajitoare de îngrijire medicala este, de asemenea, necesara. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:vas de sânge boala, feocromocitom, sau batai de inima neregulate, cum ar fi aritmii.

Deoarece dopaminei poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...