Dopar


Shire | Dopar (Medication)


Desc:

Dopar/levodopa este un medicament utilizat pentru a trata boala Parkinson. Boala Parkinson este asociat cu un nivel scazut de o chimic numit dopamina (doe PA meen) în creier. Levodopa este transformat în dopamina din organism si, prin urmare, creste nivelul de aceasta substanta chimica.

Dopar/levodopa este utilizat pentru a trata rigiditate, tremor, spasme si saraci musculare de control al bolii Parkinson. Levodopa este, de asemenea, utilizat pentru a trata aceste aceleasi conditii musculare atunci când acestea sunt cauzate de medicamente cum ar fi clorpromazina (Thorazine), fluphenazine (Prolixin), perphenazine (Trilafon), si altele.

...

Side Effect:

Dopar/levodopa poate provoca somnolenta, ameteli, dureri de cap, pierderea poftei de mâncare, stomac deranjat, greata, viziune modificari, mirosul corpului neobisnuite sau tremura de la mâini. Acestea ar trebui sa dispara ca organismul dvs se adapteaza la medicamente.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:varsaturi, dificultate la înghitire, dificultate urinat, necontrolabil miscarile (în special spasme ale pleoapelor), dureri toracice, batai neregulate ale inimii, eruptii cutanate, starea de spirit sau modificari mentale. Aceasta poate cauza întunecare a urina sau sudoare. Acest lucru nu este daunator si va disparea atunci când medicatia este oprit.

...

Precaution:

Contactati medicul imediat daca va confruntati cu miscari necontrolate de fata, pleoape, gura, limba, gât, arme, mâini sau picioare; severe sau persistente greata sau varsaturi; o batai neregulate ale inimii sau fâlfâind în piept; sau neobisnuite schimbari în starea de spirit sau de comportament.

Utilizati atentie atunci când de conducere, folosirea utilajelor sau desfasoara alte activitati periculoase. Levodopa poate provoca ameteli sau somnolenta. Daca va confruntati cu ameteli sau somnolenta, evita aceste activitati.

Acest medicament poate provoca fals rezultat în glucoza de urina de testare în diabet. TesTape ar trebui sa fie folosite pentru testarea urina pentru rezultate precise. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:glaucom, istoricul de cancer de piele, probleme respiratorii, boli de inima, boli de rinichi, probleme hepatice, boli endocrine, ulcere, o istorie de depresie, tulburari de sânge.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...