Aldesleukin


Prometheus Laboratories | Aldesleukin (Medication)


Desc:

Aldesleukin este o proteina artificiale care are acelasi actiunile ca nativ interleukin-2 umane. Interleukinele sunt mesageri care celulele albe din sânge comunice unul cu celalalt pentru a coordona inflamatiei si imunitate. Printre actiunile sale, creste numarul si activitati de anumite tipuri de celule albe numite limfocite, monocite ?i macrofage care sunt implicate în inflamatia si imunitatea.

Limfocitele lupta împotriva infectiilor virale, reglementa sistemul imunitar, si lupta împotriva cancerului. Mecanismul exact prin care aldesleukin lupte tumori este necunoscut. Aldesleukin este un cancer care interfereaza cu cresterea tumorii. Aldesleukin este utilizat pentru a trata cancerul de rinichi sau cancerul decat sa raspândit în alte parti ale corpului de piele.

...

Side Effect:

Când având în vedere ca o perfuzie într-o vena (intravenos), aldesleukin provoaca efecte secundare în aproape orice organ. Din cauza acestor efecte secundare, aldesleukin poate fi dat numai la pacientii care sunt fizic si mental capabil sa tolereze le.

Cele mai multe dintre efectele secundare sunt cauzate de scurgerea capilare care începe imediat dupa tratament este pornit. Leak capilar rezulta în scurgere de proteine din sange. Acest lucru provoaca o pierdere de lichid din sânge, o scadere a volumului de sânge, si o scadere a tensiunii arteriale. Scaderea tensiunii arteriale poate fi rezultatul dramatice si chiar moartea. Mai mult de doua treimi din pacienti necesita injectabil medicamente pentru a trata scaderea tensiunii arteriale. ...

Precaution:

Nu ar trebui sa primiti acest medicament daca sunteti alergic la aldesleukin sau interleukin-2, sau daca aveti o infectie bacteriana, daca ati primit un transplant de organe, sau daca ati avut recent pulmonare anormale sau teste ale functiei inima.

Nu poate fi capabil de a primi aldesleukin daca înainte de tratament cu acest medicament a cauzat durere toracica, ritm cardiac neregulat, o acumulare de lichid în jurul tau inima, insuficienta renala, convulsii, psihoze, stomac sau hemoragie intestinala, sau daca aveti nevoie de un tub de respiratie.

Înainte de a primi aldesleukin, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti o inima tulburare sau antecedente de atac de cord, respiratie probleme, rinichi sau boli hepatice, boala vezicii biliare, un nivel ridicat de calciu în sânge, o tiroidian tulburare, diabet, convulsii, boala mintala, probleme neurologice, sau o tulburare autoimune (artrita, boala Crohn, sclerodermie, miastenia gravis, sau piele tulburare). Exista multe alte medicamente care pot interactiona cu aldesleukin. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate medicamentele pe care le utiliza. ...