Dornase Alfa


BCM | Dornase Alfa (Medication)


Desc:

Dornase alfa este folosit pentru a reduce numarul de infectii pulmonare si îmbunatatirea functiei pulmonare la pacientii cu fibroza chistica. Se rupe în jos secretii groase în caile respiratorii, permite aerului sa circule mai bine si prevenirea bacterii de la construirea.

Dornase alfa este folosit în fiecare zi cu alte medicamente de fibroza chistica, în special antibiotice, bronhodilatatoare (medicamente care deschide îngustat respiratie pasaje) si corticosteroizi (cortizon-ca medicamente).

...

Side Effect:

Unele dintre urmatoarele reactii adverse rare pot aparea:urticarie sau welts; mâncarime; roseata a pielii; eruptii cutanate.

Mai frecvente efecte secundare pot include:durere toracica sau disconfort; raguseala; durere în gât.

Reactii adverse mai putin frecvente pot include:dificultati de respiratie; febra; roseata, mâncarime, durere, umflatura, sau alte iritatii ale ochilor; nas înfundat sau curgerea; stomac deranjat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza dornase alfa, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...