Dostinex


Pfizer | Dostinex (Medication)


Desc:

DOSTINEX contin cabergolina ingredientul activ, care este un tip de medicament numit agonista un dopamina. Cabergolina functioneaza prin mimeaza activitatea de o substanta din creier numit Dopamina.

DOSTINEX /cabergoline este utilizat pentru a trata un dezechilibru hormonal, în care exista prea mult prolactina în sânge (numita în continuare hyperprolactinemia). Acest medicament este utilizat pentru a trata un nivel ridicat de Prolactina hormoni în corpul dumneavoastra. Un nivel ridicat de Prolactina la femei poate provoca simptome cum ar fi laptele matern nedorite si perioadele ratat si poate provoca dificultati de a deveni gravide. Un nivel ridicat de Prolactina la barbati poate provoca simptome cum ar fi extinsa sanii si s-a diminuat capacitatea/dorinta sexuala.

...

Side Effect:

Greata, varsaturi, stomac deranjat, constipatie, ameteli, ameteli sau oboseala pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar grave apar:scurtime de respiratie, tuse persistenta, umflarea gleznelor/picioare, neobisnuit oboseala, mentale/starea de spirit modificari (cum ar fi nervozitate, comportament compulsiv inclusiv nevoia sa joc de noroc), viziune modificari, menstruatie dureroasa, dureri de piept.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la cabergolina, la orice alte medicamente, sau daca aveti boli hepatice, boli de inima sau o tulburare de respiratie. sau daca aveti hipertensiune arteriala necontrolata, legate de sarcina hipertensiune arteriala, sau daca sunteti alergic la orice tip de ergot medicina Ergotamina, dihidroergotamina, ergonovine sau methylergonovine.

DOSTINEX /cabergoline este luata de obicei de doua ori în fiecare saptamâna timp de cel putin 6 luni. Nu luati acest medicament în fiecare zi decât daca medicul dumneavoastra va spune sa.

Pentru a fi sigur acest medicament este de a ajuta starea dumneavoastra, sângele dumneavoastra va trebui sa fie testate periodic pentru a masura nivelul de Prolactina. Medicul dumneavoastra poate doriti sa continuati verificarea nivelurile de Prolactina de câteva luni dupa ce încetati sa luati cabergolina.

Spuneti medicului dumneavoastra daca le luati, de asemenea, metoclopramida (regula), tensiunii arteriale medicamente, diuretice, sau orice medicamente pentru a trata o tulburare de psihiatrie.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...