Dovonex


Leo Laboratories | Dovonex (Medication)


Desc:

DOVONEX/calcipotriol apartine familiei de medicamente cunoscut ca vitamina D analogi. Acesta este utilizat pentru a trata psoriazis starea pielii. Acesta poate fi utilizat singur sau în combinatie alte medicamente (i. e. corticosteroizi topic, ciclosporina A sau acitretin).

Acest medicament este, de obicei, aplicata de doua ori zilnic (în dimineata si seara) zonele afectate ale pielii. Daca este necesar, poate fi aplicat o data pe zi pentru tratamentul de întretinere. DOVONEX/calcipotriol functioneaza prin controlul productiei excesive de celule de piele în psoriazis.

...

Side Effect:

Ardere, uscate, iritate, peeling sau piele rosie; fata si scalp iritatie (atunci când medicatia este transferat la o alta parte a corpului); mâncarime, roseata si umflarea pielii pot sa apara. Discutati cu medicul dumneavoastra daca observati orice simptom care va îngrijoreaza în timp ce luati acest medicament. ...

Precaution:

Utilizarea Dovonex/calcipotriene unguent poate provoca iritatia de leziuni si din jurul âsi piele. În cazul în care iritatia se dezvolta, Dovonex/calcipotriene unguent ar trebui sa fie întrerupt.

Numai pentru uz extern. Pastra la îndemâna copiilor. Întotdeauna spalati bine pe mâini dupa folosirea.

Elevatie tranzitorii, rapid reversibile de calciu seric s-a produs cu utilizarea de Dovonex/calcipotriene unguent. În cazul în care altitudine din ser de calciu în afara intervalului normal ar trebui sa apara, întrerupa tratamentul pâna la niveluri normale de calciu sunt restaurate. ...