Doxepin


Vion Pharmaceuticals, Inc. | Doxepin (Medication)


Desc:

Doxepin este într-o clasa de medicamente numite antidepresive triciclice, care sunt utilizate în principal pentru a trata depresia si anxietatea. Doxepin functioneaza cresterea nivelului de serotonina si noradrenalina care rezulta un ascensor de spirit.

Iau acest medicament de unu la trei ori pe zi, cu sau fara alimente, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Greata, somnolenta, slabiciune sau oboseala, cosmaruri, gura uscata, pielea mai sensibil la soare decât de obicei, modificari ale apetitului sau în greutate, constipatie, dificultate urinat, frecvente urinare, vedere încetosata, modificari ale apetitului sexual sau capacitatea si transpiratie excesiva sunt reactii adverse frecvente care au nevoie de îngrijiri medicale numai în cazul în care acestea persista sau se agraveaza.

Mai severe reactii adverse includ:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; falca, gât si spasme musculare spate; vorbire lenta sau dificil; mers pe jos de amestecare; agitare incontrolabile de o parte a corpului; febra; dificultati de respiratie sau înghitire; eruptii cutanate; si icter. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:glaucom, prostatei, diabet, convulsii, o glanda tiroida hiperactiva, sau ficat, rinichi sau boli de inima.

Deoarece Doxepin poate provoca somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. De asemenea, limita dumneavoastra bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...