Doxepin Topical


Mylan Laboratories | Doxepin Topical (Medication)


Desc:

Doxepin topic este utilizat pentru a scuti de mâncarime la pacientii cu anumite tipuri de eczeme. Apare la locul de munca prin prevenirea efectelor de histamina, care este o substanta produsa de organism, care cauzeaza mâncarime.

...

Side Effect:

Ardere/jignitor la aplicarea site-ul, somnolenta, ameteli, uscaciunea gurii, încetosarea vederii, sau modificari de gust pot aparea.

Pentru a ameliora senzatia de gura uscata, suge pe bomboane (fara zahar) sau chips-uri de gheata, mestecati guma (fara zahar), bea apa, sau folosi un substitut saliva.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:constipatie severa, pierderea de coordonare, zgomote în urechi, persistente pirozis, mentale/starea de spirit modificari (e. g. agitatie, confuzie, depresie), slabiciune/spasme musculare, amorteala/furnicaturi de maini/picioare, agitatie, scaderea sexuale capacitatea/interes, probleme de urinare, umflarea de maini/picioare, cresterea în greutate.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:usor vânataie/sângerare, persistente greata/varsaturi, semne de infectie (e. g. febra, persistente dureri în gât), durere/roseata si umflarea de brate sau picioare, dureri de stomac severe/abdominale, urina închisa la culoare, îngalbenirea ochi/piele. Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:slurred discurs, rapid/neregulate emotie, viziune modificari, lesin, slabiciune pe o parte a corpului, convulsii.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza crema de doxepin, spune medicul dumneavoastra si farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati sau intentionati sa ia. De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati urmatoarele medicamente sau au încetat sa luati-le în ultimii 2 saptamâni:inhibitori ai monoaminooxidazei (MAO), inclusiv isocarboxazid, phenelzine si Tranilcipromina.

Informati medicul dumneavoastra daca aveti sau ati avut vreodata glaucom, hipertrofie benigna de prostata (extindere de prostata) sau retentie urinara (incapacitatea de a goli vezica urinara complet sau deloc).

Doxepin te poate face somnoros. Nu conduce o masina sau de a folosi utilaje, pâna când va stiti cum va afecteaza acest medicament. Tineti minte ca alcoolul poate adauga la somnolenta cauzate de acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...