Doxylamine


Chattem | Doxylamine (Medication)


Desc:

Doxilamina este un antihistaminic care reduce histamina chimice naturale în organism. Histamina poate produce simptome de stranut, mâncarime, ochi înlacrimati, si curge nasul. Doxilamina, uneori, este combinat cu alte medicamente pentru a trata stranut, mâncarime, lacrimarea ochilor si curge nasul cauzate de alergii sau raceala.

Doxilamina ca un medicament unic (nu fac parte dintr-o combinatie) este utilizat ca un tratament pe termen scurt pentru probleme de somn, de asemenea, cunoscut sub numele de insomnie.

...

Side Effect:

Doxilamina poate provoca efecte secundare. Informati medicul dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:uscaciunea gurii, nas, si gât, somnolenta, greata, congestie în piept crescuta, dureri de cap, excitare, nervozitate daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome, apel medicul dumneavoastra imediat:viziune probleme, dificultati urinat. ...

Precaution:

Nu dau acest medicament a unui copil mai mic decât 2 ani. Cere întotdeauna un medic înainte de a da o tuse sau medicina rece la un copil. Moartea poate sa apara la abuzul de medicamente tuse si rece la copiii foarte mici. Utilizati acest medicament ca regia pe eticheta sau ca medicul a prescris. Nu folositi medicamente în cantitati mai mari sau mai mult recomandat.

Cere un furnizor de îngrijire a sanatatii despre a lua acest medicament daca aveti glaucom, boli de rinichi, o extinsa de prostata, probleme cu urinarea, ulcerul stomacal sau obstructie sau unei boli pulmonare cronice, cum ar fi bronsita sau emfizem. Daca ti-e dor o doza, luati-o imediat ce va amintiti. Este mai bine sa ia Doxilamina numai atunci când va pot dedica mai multe ore pentru a dormi. În cazul în care este aproape de dumneavoastra normale ore veghe, sariti peste doza ratat si asteptati pâna când sunt gata pentru pat din nou. Nu utilizati medicina suplimentare pentru a compensa doza omisa.

Pot exista alte medicamente care pot interactiona cu Doxilamina. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate dumneavoastra baza de prescriptie medicala si over-the-counter medicamente, vitamine, minerale, produse din plante, si medicamente prescrise de alti medici.

Obtine ajutor medical de urgen?a, daca credeti ca ati utilizat prea mult medicament, sau daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. Evita consumul de alcool, în timp ce luati acest medicament. Se poate adauga la somnolenta cauzate de un antihistaminic. ...