Dritho - Scalp


Sanofi-Aventis | Dritho - Scalp (Medication)


Desc:

Dritho - lotiune de Scalp/anthralin este un ajutor in tratamentul topic psoriazis inactive sau cronica a scalpului. Tratamentul trebuie continuat pâna când pielea este în totalitate clar, am. e. , atunci când nu exista nimic sa simtim cu degetele si textura este normal.

În general, este recomandat ca Dritho-Scalp se aplice o data pe zi sau ca regia de un medic. Anthralin este cunoscut a fi un potential piele iritante. Potentialul iritante anthralin este direct legata de toleranta individuala fiecare pacient.

...

Side Effect:

Daca tratamentul initial produce durere excesive sau daca leziunile raspândeasca, reduce frecven?a de aplicare ?i, în cazuri extreme, întrerupeti utilizarea si consultati medicul.

Au fost raportate foarte putine cazuri de reactii alergice contact la anthralin. Unele temporar decolorare a parului si unghiile pot aparea în timpul perioadei de tratament, dar ar trebui sa fie minimizat atent cererea de. Dritho-Scalp poate pata pielii, parului sau stofa. ...

Precaution:

Ca utilizarea pe termen lung a Corticosteroizii topici pot destabiliza psoriazis, si de retragere, de asemenea, poate da nastere la un fenomen de rebound, un interval de cel putin o saptamâna ar trebui sa fie permis între întrerupere a acestor steroizi si începerea terapiei Dritho-Scalp.

Dritho-scalpului pot pata de par ?i ar trebui aplicate cu moderatie si cu atentie în leziunile psoriazice numai. Contact cu tesaturi, materiale plastice si alte materiale poate cauza colorare si ar trebui evitata.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...