Droperidol injection


Vion Pharmaceuticals, Inc. | Droperidol injection (Medication)


Desc:

Droperidol este este un tranchilizant. Acest medicament este utilizat pentru a reduce cantitatea de greata si varsaturi va poate avea dupa o interventie chirurgicala sau alte proceduri.

Droperidol este dat prin injectare într-un muschi sau o vena de un cadru medical de obicei 30-60 de minute înainte de procedura, într-un spital sau cabinet medical. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Ca si cu orice medicament, pot aparea efecte secundare. Cele mai frecvente efecte secundare cauzate de Droperidol sunt:somnolenta, ameteli si rapida a ritmului cardiac.

Reactii adverse severe poate provoca anxietate, tensiune arteriala ridicata, neliniste, lesin, febra, fixat în sus pozitia a globilor oculari, neregulate sau lent ritmului cardiac, spasme ale musculaturii a limbii, fata, gât, si înapoi. Toate acestea au nevoie de îngrijiri medicale imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, boli hepatice sau boli de inima, cum ar fi interval prelungit de QTc.

Deoarece Droperidol poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...