Drotrecogin alfa - injectable


Eli Lilly and Company | Drotrecogin alfa - injectable (Medication)


Desc:

Drotrecogin alfa este o forma de om (recombinant) unei enzime naturale numita activat de proteine C. Este utilizat pentru a trata infectii severe/viata în pericol în sânge (sepsis sever asociate cu insuficienta de organ acuta).

Drotrecogin Alfa este similar unei proteine naturale produse de organism (activat de proteina C). La pacientii cu infectii bacteriene severe, amenintatoare de viata, Drotrecogin Alfa scade inflamatia si formarea de cheaguri de sânge în vasele de sânge. Aceasta creste, de asemenea, defalcarea de cheaguri de sânge.

...

Side Effect:

Efecte secundare minore sunt de asteptat sa apara. Daca apar orice non-sângerare reactii adverse minore, anuntati medicul. Informati medicul imediat daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:usor vânataie sau sângerare, sângeroase diaree, scaun negru, cafea-sol voma, urina de culoare roz/rosu-colorate, dureri stomac/abdominale, unilateral slabiciune, viziune probleme, slurred discurs, confuzie. O reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare.

Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, umflatura, ameteli, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Unele afectiuni medicale pot interactiona cu Drotrecogin Alfa. Anunta furnizorul de îngrijire a sanatatii, daca aveti orice conditii medicale, în special în cazul în care oricare dintre urmatoarele se aplica daca sunteti gravida, de planificare pentru a deveni gravide, sau sunt alaptati sau luati orice baza de prescriptie medicala sau medicamente fara prescriptie medicala, preparat din plante sau supliment alimentar, daca aveti alergii la medicamente, alimente, sau alte substan?e, daca aveti sângerari în creier, probleme, niveluri scazute de trombocite, stomac sângerare (mai ales în ultimele 6 saptamâni), alte probleme de sângerare, un risc crescut de sângerare, vas de sânge probleme în creier, sau un vas bombat de sânge (anevrism) (de exemplu, în creierul sau abdomen), daca aveti rinichi sau probleme cu ficatul, infectiei cu HIV, un transplant de organe sau ulcere, daca ati avut un recent prejudiciu de coagulare a sângelui, o interventie chirurgicala sau accident vascular cerebral.

...