Drysol


Wyeth | Drysol (Medication)


Desc:

Drysol/aluminiu hexahidratata clorura este utilizat pentru a trata transpiratie excesiva, numit, de asemenea, hiperhidroza. Drysol lichid este potrivit pentru:transpiratie de axila (sub brat); palmele transpirate; talpi transpirate.

Utilizati acest medicament pe piele doar. Zona afectata ar trebui sa fie uscate înainte de medicamente este aplicat. Daca este necesar, uscat zona afectata cu un uscator pe setarea calda pentru câteva minute. Afla toate pregatirea si instructiuni de utilizare din ambalajul produsului. Daca oricare dintre informatiile este neclar, consultati medicul sau farmacistul. Nu lua medicamente în ochii tai sau se aplica pe pielea rupt, iritat, sau recent de ras. Daca te medicatie pe acele zone, spala cu apa din abundenta.

Aplicati un strat subtire de acest medicament în zona afectata, de obicei, o data pe zi seara la culcare pentru 2-3 zile pâna când transpiratie este controlat, apoi o data sau de doua ori pe saptamâna dupa aceea sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Dupa aplicarea medicatie, lasa sa se usuce. Daca aplicarea pe mâini sau picioare, înveliti în zona cu folie de plastic si se acopera cu o manusa sau ciorap. În cazul în care aplicarea pe zonele axilare, purta un tricou.

...

Side Effect:

Furnicatura, mâncarime usoara sau iritarea poate produce atunci când medicamentul este aplicat pentru prima data. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Acest medicament este pentru utilizare numai pe pielea ta. Evita obtinerea-l în ochii, gura si nasul, sau de pe buzele tale. Daca acesta ajunge în oricare dintre aceste domenii, se spala cu apa. Nu utilizati Drysol/aluminiu hexahidratata clorura de actualitate pe pielea iritata sau rupt. Nu utilizati medicamentul pe piele, care recent a fost ras. De asemenea, evita utilizarea acestui medicament pe rani deschise. Nu se aplica alte deodorante sau antiperspirante în timp ce utilizati hexahidrat de clorura de aluminiu.

Acest medicament poate pata anumite tipuri de tesatura sau metale, care vine în contact cu. Evita obtinerea medicament pe suprafete care nu dori?i sa pata.

În timpul sarcinii si alaptarii se consulte cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza Drysol. ...