DTIC - Dome


Bayer Schering Pharma AG | DTIC - Dome (Medication)


Desc:

DTlC-Dome/Dacarbazinei este indicata în tratamentul melanomului metastatic maligne. În plus, DTlC-Dome, de asemenea, este indicat pentru boala Hodgkin ca o terapie de linia a doua, atunci când este utilizat în combinatie cu alti agenti eficiente.

Doza recomandata este de 2-4. 5mg/kg/zi timp de 10 zile. Tratamentul poate fi repetat la intervale de 4 saptamâni. Doza recomandata de DTIC-Dome (Dacarbazinei) în tratamentul bolii Hodgkin este de 150mg/mp corpul suprafata/zi timp de 5 zile, în asociere cu alte medicamente eficiente.

...

Side Effect:

Alopecie a fost remarcat ca are facial înrosirea fetei si parestezii faciale. Au existat câteva rapoarte de ficat semnificativ sau functia renala test anomalii în om. Exista un numar de toxicitatii minore, care sunt rareori remarcat. Pacienti au prezentat un sindrom de gripa-ca de febra 39° C, mialgii si stare generala de rau. Simptomele de anorexie, greata si varsaturi sunt cel mai frecvent remarcat de toate reactii toxice.

Dureri locale, senzatie de arsura si iritatie la locul de injectlon pot fi ameliorate prin pachete de cald aplicate la nivel local. Extravazare de droguri subcutanat în administrarea intravenoasa poate duce la deteriorarea tesutului si dureri severe. ...

Precaution:

Spitalizarea nu este întotdeauna necesar, dar capacitatea de studiu adecvate de laborator trebuie sa fie disponibile. Extravazare de droguri subcutanat în administrarea intravenoasa poate duce la deteriorarea tesutului si dureri severe. Dureri locale, senzatie de arsura si iritatie la locul de injectlon pot fi ameliorate prin pachete de cald aplicate la nivel local.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...