Dulcolax


Boehringer Ingelheim | Dulcolax (Medication)


Desc:

Dulcolax/bisacodyl este folosit în toate formele de constipatie, (la pacientii tintuit la pat pentru alimente sau schimbare a mediului, datorita bolilor sau tulburari digestive), favorizeaza evacuarea atunci când nu exista durere, de exemplu piloti, pre - si post - operativ, pregatirea colonului pentru examinari endoscopice.

Iau acest medicament de gura ca regia de catre medicul dumneavoastra. Daca sunteti auto-tratarea, urmati toate instructiunile pe ambalajul produsului. Daca sunteti nesigur cu privire la orice informatii, întrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul. Înghiti acest medicament întreg. Nu zdrobiti, mestecati, sau rupe de tablet sau ia-o în cadrul 1 ora de antiacide, lapte sau produse lactate. Acest lucru poate distruge stratul pe comprimat si poate creste riscul de stomac deranjat si greata. Doza este bazata pe vârsta, conditie medicala, si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Ocazional, în timpul utilizarii de comprimate poate dezvolta disconfort abdominal. Acest lucru se întâmpla mai ales în constipatie cronica în cazul în care continutul intestinal este foarte uscat si dur, în colon superioara. Adesea acest disconfort pot fi eliminate prin cresterea dozei de pastile. Supozitoare ar trebui introduse în rect si suficient de adânc pentru a nu provoca leziuni anal. ...

Precaution:

Înainte de a lua Dulcolax, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti alergii sau daca va aveti sau ati avut oricare dintre urmatoarele conditii medicale:apendicita sau simptomele de apendicita (cum ar fi greata/varsaturi, brusca sau inexplicabile stomac/dureri abdominale), o schimbare brusca în tranzitului intestinal, care dureaza mai mult de 2 saptamâni, sângerari din rect, blocaj intestinal.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

Dulcolax poate fi administrat la copii si varstnici, gravide sau care alapteaza si pacienti. Atentie este recomandat (ca cu alte laxative) în primele trei luni de sarcina. La copiii sub 4 ani se consulte un medic înainte de a da Dulcolax. ...