Alfenta


Janssen Pharmaceutica | Alfenta (Medication)


Desc:

Clorhidrat de Alfenta/alfentanil este un analgezic opioid cu un debut rapid de actiune. Alfentanil ar trebui sa fie utilizate numai într-un spital sau setare clinice care are echipament adecvat de monitorizare si sprijin. Alfentanil este un medicament dureri narcotice folosit înainte ?i în timpul interventiei chirurgicale.

Doza se bazeaza pe pacientului afectiune si raspunsul la medicamente.

...

Side Effect:

Informati medicul imediat daca oricare dintre aceste efecte secundare grave apar:joasa sau înalta de sânge de presiune, lent sau neregulate emotie, senzatie de constrictie în piept, probleme de respiratie.

Analgezicele opioide au fost asociate cu abuzul si dependenta de la furnizorii de servicii medicale si altele cu acces gata la astfel de medicamente. Respiratorii evenimentelor raportate în timpul MAC incluse hipoxie, apnee si bradypnea. Alte evenimente adverse raportate de pacientii care au primit Alfenta în ordinea descrescatoare a frecventei, au fost greata, hipotensiune arteriala, varsaturi, prurit, confuzie, somnolenta si agitatie.

Alfenta poate produce rigiditate musculara care implica muschii scheletici de gât si extremitati. Cele mai frecvente reactii adverse de opioide sunt depresie respiratorie si rigiditatea musculaturii scheletice, în special a muschilor truncal.

Solicitati imediat asistenta medicala daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica:eruptii cutanate, umflaturi, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Acest medicament va face pacientul ametit sau somnolent. Ei ar trebui sa nu se angajeze în activitati care necesita vigilenta de conducere sau folosind masini pâna când efectele acestui medicament au purtat off. Pacientii trebuie sa evite consumul de alcool, deoarece se pot intensifica efectele ameteli sau somnolenta de acest medicament.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...