Alferon - N


Interferon Sciences | Alferon - N (Medication)


Desc:

Alferon - N/Interferon alfa-n3 este facut din proteine umane. Interferonii ajuta organismul lupta infectii virale. Acesta este utilizat pentru a trata Negii genitali, care apar în afara corpului. Acest medicament este pentru utilizare numai în cazul persoanelor care sunt cel putin 18 ani.

...

Side Effect:

Injectie site reactii (durere/umflarea/roseata), diaree, suparat stomac, pierderea poftei de mâncare, dureri de spate, ameteli, uscaciunea gurii, gust modificari, greata, sau varsaturi pot sa apara.

Daca utilizati ambele Alferon-N si ribavirina, va pot dezvolta rapid o anumite problema grava sânge (anemie); Uneori pot aparea probleme dinte si gingie. Gura uscata poate agrava acest efect secundar.

Simptome asemanatoare gripei, cum ar fi dureri de cap, oboseala, febra, frisoane, dureri musculare si pot sa apara, în special atunci când începe primul aceasta medicamente. Aceste simptome de obicei, ultima aproximativ 1 zi dupa injectare si îmbunatati sau dispare dupa câteva saptamâni de utilizare continua.

Caderea parului temporare pot sa apara. Cresterea normala a parului ar trebui sa reveni dupa tratament s-a încheiat.

Caute ajutor medical imediat daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti o afectiune hepatica severa.

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Nu au vaccinarile/vaccinarile fara consimtamântul medicul dumneavoastra, si sa evite contactul cu persoane care au primit recent vaccin oral polio sau gripa vaccin inhalat prin nas.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri, mai ales ameteli, mentale/starea de spirit modificari si efectele asupra inimii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...