Alglucerase - injection


Genzyme | Alglucerase - injection (Medication)


Desc:

Alglucerase este o forma de om de o enzima care apare în mod natural în organism. Este folosit ca un înlocuitor de enzime în oameni cu tip I boala Gaucher.

Boala Gaucher este o boala genetica, în care organismul nu dispune de enzima necesara pentru a rupe în jos de anumite materii grase (lipide). Lipide poate construi în organism, cauzând simptome cum ar fi usor vânatai sau sângerari, slabiciune, anemie, OS sau dureri articulare, extinsa ficatului sau splinei, sau slabit oasele care sunt usor fracturat.

Alglucerase poate îmbunatati starea ficatului, splinei, oase, si celulele din sânge la persoanele cu tip I boala Gaucher. Cu toate acestea, alglucerase nu este un leac pentru aceasta conditie. Medicamentul amelioreaza simptomele si reduce complicatiile bolii.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca febra usoara, frisoane, stomac deranjat, greata, varsaturi sau iritatie la locul injectarii. În cazul în care oricare dintre aceste efecte continua sau devin suparatoare, informati medicul dumneavoastra. Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta o eruptie pe piele, mâncarime, respiratie suieratoare, respiratie probleme sau piept dureri în timpul tratamentului cu acest medicament. Acestea pot fi semne de o reactie alergica. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:alte boli, alergii. Acest medicament trebuie utilizat numai în cazul în care în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Nu se stie daca acest medicament apare în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de a alaptarii. ...