Alinia


Beximco Pharmaceuticals Ltd | Alinia (Medication)


Desc:

Alinia/nitazoxanide sunt indicate pentru tratamentul diareei cauzate de Giardia lamblia si si parvum de Cryptosporidium protozoare.

...

Side Effect:

Cele mai comune, Alinia poate provoca urmatoarele mai grave efecte secundare:dureri, dureri de cap, tulburari gastrice, varsaturi, urina decolorate de stomac. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai severa reactie adversa este putin probabil sa apara, dar în cazul în care observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica, cauta îngrijiri medicale imediat:eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la nitazoxanide sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli hepatice si biliare, sau sistem imunitar slab, cum ar fi infectia cu HIV.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...