Aliskiren


Xanodyne Pharmaceuticals | Aliskiren (Medication)


Desc:

Aliskiren este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale esentiale (tensiune arteriala crescuta). Prin mijloace esentiale, hipertensiune arteriala are nici un motiv evident. Aliskiren controleaza tensiunii arteriale, dar nu se vindeca.

Aliskiren vine ca un comprimat sa ia de gura. Ea este luata de obicei o data pe zi. Aliskiren ar trebui luate acelasi fel de fiecare data, fie întotdeauna cu alimente, fie întotdeauna fara alimente. Ia aliskiren la aproximativ în acelasi timp în fiecare zi. Urma?i instruc?iunile de pe eticheta de baza de prescriptie medicala cu atentie, si cere medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru a explica orice parte care nu le înteleg.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:edem angioneurotic; hiperkaliemia (în special atunci când este utilizat cu inhibitori ai ECA la pacientii diabetici); hipotensiune (în special în volumul depletie pacienti); diaree si alte simptome de GI; dureri de cap; ameteli; tuse; eruptii cutanate; crescute de acid uric, guta si pietrele renale;

Mai putin frecvente reactii adverse care pot sa apara include:alergice umflarea fetei, buzelor sau limbii si dificultati de respiratie.

O reactie alergica grava la acest medicament este putin probabil. Solicitati imediat asistenta medicala daca apare. Simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua aliskiren spun furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Daca aveti diabet zaharat sau boli de rinichi, nu poate fi capabil de a lua aliskiren sau daca, de asemenea, luati orice medicamente inima sau tensiunii arteriale.

Pentru a va asigura în conditii de siguranta puteti lua aliskiren, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:rinichi boala (sau daca sunteti dializa); boli de inima; Daca sunteti pe o dieta low-sare; sau, daca ati avut vreodata o reactie alergica la un medicament inhibitor ACE.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...